همه چيز در مورد پزشكي

جدید ترین مطالب
بخش بایگانی
كپسول انسولين توليد شد + عكس

مذكور نسبت به اسيد معده مقاوم است و تاكنون روي خوك‌ها آزمايش شده است.

به نظر مي رسد به زودي افراد مبتلا به ديابت از شر تزريق هيدروژل انسولين خلاص مي شوند. در همين راستا محققان دانشگاه MIT به تازگي يك كپسول انسولين ابداع كرده اند كه به اندازه كافي قدرتمند است و در اسيد معده از بين نمي رود.
پيش از اين تلاش هاي محققان براي جايگزين كردن فرايند تزريق انسولين با خوردن يك قرص به شكست انجاميده بود، زير اين قرص ها در اسيد معده مچاله شده و كرم رژودرم زودتر از موعد داروي انسولين را آزاد مي كردند.
اما اكنون دانشمندان يك كپسول ۳۰ ميلي متري ابداع كرده اند كه به اندازه كافي قدرتمند است و مي تواند در محيط معده دوام بياورد. تاكنون اين كپسول روي خوك ها آزمايش شده است. در حقيقت كپسول مذكور بدون هيچ صدمه اي از دستگاه گوارش( شامل مري،معده و كبد) گذر مي كند.
انسولين موجود در كپسول زماني آزاد مي شود كه به روده كوچك مي رسد. روده كوچك نقطه اي ايده آل براي جذب دارو است زيرا سطح اين عضو بدن ۲۵۰ متر است و در گيرنده هاي درد وجود ندارد.
لايه محافظتي كپسول از اسيد متاكرليك كو اتيل آكريلات(methacrylic acid-co-ethyl خريد قطره فروزومال acrylate) تشكيل شده كه در pH بيشتر از ۵.۵ حل مي شود. پس از شكستن اين لايه محافظتي كپسول به شكل يك مثلث با سه بازو آزاد مي شود.
هر بازو چند سوزن يك ميليمتري دارد كه به ديواره روده مي چسبند و دارو را به طور مستقيم به جريان خون منتقل مي كنند. در پانسمان زخم نتيجه فرايند كاهش قند خون آغاز مي شود.
اين دستگاه طي چند ساعت به طور كامل دربدن حل مي شود.پژوهش مذكور در ژورنال Nature Medicine منتشر شده است. محققان نيز هم اكنون سعي دارند در مرحله بعد كپسول هاي انسولين را روي انسان ها آزمايش كنند.
مهر


منبع

تظرات ارسال شده